MoreFish - Локшина

Показано з 1 по 16 із 16 (всього 1 сторінок)

Серед любителів японської кухні складно знайти людину, яка не любить локшину. Це блюдо в Японії давно стало традиційним і його можна зустріти, як в невеликих закладах швидкого харчування, так і в дорогих ресторанах. Попри те, що ми знаходимося не в Японії, доставка Morefish зробила усе можливе, щоб смак нашої локшини нічим не відрізнявся від тієї, що готують в Країні Висхідного Сонця. Кращі кухарі, найякісніші інгредієнти і технологія приготування, таємницю якої ми не розкриваємо нікому - ось те, за що нас люблять клієнти.

Локшина "Удон" стала популярна в Японії в період XVII - XIX вв. Говорять, що рецепт цієї локшини привіз з Китаю священик, сказавши, що це "пожива для розуму, духу і тіла". Ми абсолютно з ним згодні, тому вважаємо своїм боргом повідомити, що їжа в коробочках може підняти ваш дух не лише під час домашньої вечері, але і в обідню перерву. Склад локшини "Удон" дуже простий: пшеничне борошно, сіль і вода "кансуй". Остання містить бікарбонати, солі фосфорної кислоти і багатий набір мікроелементів, до того ж, така вода - мінеральна, тому готова локшина не потребує додаткової порції солі. Найголовніша особливість локшини "Удон" в тому, що у своєму складі вона не містить яєць.

Локшина "Соба" має також дуже цікаву історію. Спочатку цим словом в 3 столітті до нашої ери - 3 столітті нашої ери японці називали гречку, яка замінювала рис. Пізніше, в XVII - XIX вв вони винайшли технологію приготування локшини з гречаного борошна, яке і дістало назву "Соба". Склад такої локшини простий: гречане + пшеничне борошно в різних пропорціях. Залежно від пропорцій, колір тіста може бути різним: від сірого до зеленого. До речі, класична "Соба", як і "Удон" не містить яєць.

Яєчна локшина або "Рамен" - блюдо китайської кухні. Азіати це блюдо подають в ресторанах різного рівня і навіть в спеціальних автоматах, схожих на кавові. До складу яєчної локшини входить пшеничне борошно, сіль, вода і яйця. Існує безліч варіацій такого блюда, різних начинок і способів приготування. На нашому сайті ви можете ознайомитися з повним переліком і вибрати локшину з тією начинкою, яка припаде до смаку саме вам.

Кристальна локшина або, як її іноді називають, "крохмальна" зроблена із золотистих бобів "мунг", цінним елементів яких являється крохмаль. Вона не містить глютен, так що її сміливо можуть споживати алергіки. До того ж, кристальна локшина - ідеальний варіант для тих, хто дотримується дієти, адже в її складі мінімальна кількість жиру. Також ця локшина відмінно поєднується з багатьма продуктами і соусами, що робить її фаворитом серед любителів японської кухні.

Якщо вам набридли нескінченні ланч-бокси з котлетками і ви хочете поласувати чимось екзотичним, у нас є послуга "доставка в офіс в Харкові", з її допомогою ви зможете отримати корисну, ситну і смачну локшину, не відходячи від комп'ютера. При оформленні замовлення пам'ятаєте, що час очікування кур'єра може варіюватися від 1: 20 до 1: 40, оскільки ми готуємо локшину з-під ножа, як і усі інші блюда. У вихідні і святкові дні час доставки може збільшуватися до 2: 00 - 2: 45 годин.

Доставка в Харкові Morefish  представляє вашій увазі безліч варіантів цього блюда японської кухні з різними начинками. Незалежно від того, яку локшину ви оберете, наші кухарі приступлять до приготування відразу після того, як ви оформите замовлення на сайті, тобто локшина буде свіжою і смачною.

Для тих, хто мешкає за рисою Харкова, є відмінна новина! Крім того, що ми працюємо з 10: 00 до 21: 30, у нас діє послуга "Доставка в Передмістя (Подворки, Солоницівка, Пісочин) ", завдяки цій зручній функції ви зможете насолодитися улюбленою локшиною, оформивши замовлення вартістю 300 грн і вище. 

У разі, якщо ви живете в Харкові, але у віддалених районах, таких як:

1. Аеропорт;

2. Горизонт;

3. Рогань;

4. Баварія;

5. П’ятихатки.

Мінімальне замовлення також повинне складати мінімум 300 грн. Пам'ятайте, що, оформлюючи доставку після 20: 00 її вартість дорівнюватиме 50 грн.


Підпишіться на цікаві Звісточки